Genel Telc B1 Ankara Sınav Merkezi Nerede Var

Üst konunun geneli ile alakalı konu açarken kullanılır

mervesem

Aktif Üye
Üye
Ankara’da TELC b1 sınavı için nereden kayıt olabilirim. Link varsa gönderir misiniz. mündlich ten kaldım partner arayan var mı?

Ankara’da TELC b1 sınavı için nereden kayıt olabilirim. Link varsa gönderir misiniz. mündlich ten kaldım partner arayan var mı?
Merhaba Anka dil kursu var orada girebilirisiniz.Ben de Ankarada girip mündlicten kaldım. 8 Ağustosta Das Akdemi istanbulda tekrar gireceğim partner lazımsa ulaşabilirsiniz 05419508798

Anka da gireceğim salı günü Ankara'da size hangi konular çıktı paylaşabilir misiniz. Anka partner seçimi yaptırmıyormus
Kindergarten nasıl güzelleştirebiliriz ve bilgisayar kullanımı ile ilgili 2 konu çıkmıştı. Vorstellen istediler uzunca onu yapmıştım. Partnerim olmadığı için ve sınavıma giren hocalar hiçbirşey yapmayıp sadece suratıma baktığı için sancılı geçmişti.. Yani TELCˋte 3 puanla bırakmışlar beni, Goethe sprechendan 91 almış insanım, gerçekten nasıl kaldım anlamıyorum!!!

Sınav merkezi olan kurslar kayıtlarda kendi öğrencilerine öncelik veya torpil yapıyor olabilir mi? Keşke bende 8 ağustosta girebilseydim das ın internet sitesinde kontenjan görüyorum ancak ısrarla kontenjan olmadığını söylüyorlar üstelik telefonla görüştüğüm görevlide bunu doğrulamıştı ama kaydımı yapmadılar taa eylüle atıyorlar beni… DAS tan nefret ediyorum! Goethe sprechen dan 91 aldım telc mündlich ten 42 ile kaldım.. Harika değil mi? :(((