L Levent S. Misafir 18 Şub 2024 #2 Ben girmeyi düşünüyorum henüz kayıt olmadım ama hocam haberleşelim mi Oyla 0 Downvote
H haktan8 Çalışkan Üye 26 Şub 2024 #3 Hocam kusura bakma hakkını helal et yeni gördüm mesajını ben 15 martta online sınava yer aldım sen aldın mı yoksa? Oyla 0 Downvote
Hocam kusura bakma hakkını helal et yeni gördüm mesajını ben 15 martta online sınava yer aldım sen aldın mı yoksa?
D Demetm Misafir 29 Şub 2024 #4 Merhaba ben de 12 Mart'ta ankada telc B1 e gireceğim Partner olmak isteyen var mı? Oyla 0 Downvote
D Demetm Misafir 29 Şub 2024 #5 Merhaba Mart 12 de anka B1 telc sınavına gireceğim Partner olmak isteyen var mı Oyla 0 Downvote
D demilo Çalışkan Üye 5 Mar 2024 #6 merhaba 12 mart anka telc b1 sınavına gireceğim sprechen kısmı için partner olabiliriz Oyla 0 Downvote
Q qruxe Aktif Üye Üye 7 Mar 2024 #7 Demetm' Alıntı: Merhaba Mart 12 de anka B1 telc sınavına gireceğim Partner olmak isteyen var mı Genişletmek için tıkla ... ben gireceğim. Oyla 0 Downvote
Demetm' Alıntı: Merhaba Mart 12 de anka B1 telc sınavına gireceğim Partner olmak isteyen var mı Genişletmek için tıkla ... ben gireceğim.
H haktan8 Çalışkan Üye 10 Mar 2024 #8 Arkadaşlar mümkünse sınavdan sonra nasıl geçtiğini yazabilirmisiniz Oyla 0 Downvote
roseaux Aktif Üye Üye 11 Mar 2024 #9 haktan8' Alıntı: Hocam kusura bakma hakkını helal et yeni gördüm mesajını ben 15 martta online sınava yer aldım sen aldın mı yoksa? Genişletmek için tıkla ... hocam ben de 15 martta gireceğim partnerin var mı Oyla 0 Downvote
haktan8' Alıntı: Hocam kusura bakma hakkını helal et yeni gördüm mesajını ben 15 martta online sınava yer aldım sen aldın mı yoksa? Genişletmek için tıkla ... hocam ben de 15 martta gireceğim partnerin var mı