Merhabalar İstanbul'da yasiyorum ismim murat 37 yaşındayım baba mesleğim 15 yildir yurt ici şoför luk yapıyorum yurt dışından iş teklifi aldim sıfır dil bilgimle araniza katildim amacin dil geliştirmek yeni sosyal cevre edinmek (benim gibi dil ogrenmeye calisanlarla) pratik yapmak ve almanya dil bilgisi hakkinda bilgi sahibi olmak
Willkommen(hosgeldin)
İch bin ahmet (ben ahmet)
Hepimiz aynı ve benzer amaçlarla uğraşıyoruz. A2 seviye dil istemiş olmalılar. Dil Kursları bölümünde 1500 TL civarında temin etmiş olduğumuz dersleri ücretsiz olarak yayınladık. Faydalı olacaktır. Ogrendiklerinizi kullanmadikca pekiştirmek pek mümkün olmuyor. Discord kanalımız da konuşabilir telegram kanalimizdan müsait olanları davet edip konuşabilirsiniz. Buradaki herkes dil öğrendiği için kimse kimseyi kırmaz hata yapsanız dahi konuşmaktan çekinmeden konuşmaya gayret etmeniz sizler için oldukça faydalı olacaktır
Willkommen(hosgeldin)
Hepimiz aynı ve benzer amaçlarla uğraşıyoruz. A2 seviye dil istemiş olmalılar. Dil Kursları bölümünde 1500 TL civarında temin etmiş olduğumuz dersleri ücretsiz olarak yayınladık. Faydalı olacaktır. Ogrendiklerinizi kullanmadikca pekiştirmek pek mümkün olmuyor. Discord kanalımız da konuşabilir telegram kanalimizdan müsait olanları davet edip konuşabilirsiniz. Buradaki herkes dil öğrendiği için kimse kimseyi kırmaz hata yapsanız dahi konuşmaktan çekinmeden konuşmaya gayret etmeniz sizler için oldukça faydalı olacaktır
Üstadım siteyi ve sitenin calisma prensibini anlamaya calisiyorum hayirlisi ile siteyi ve işleyişi bi cozeyim yavas yavas ihtiyaca gore kalabalik ve gereksizlik yapmadan hepsine katilacagim inşallah teşekkür ederim
Willkommen(hosgeldin)
Almanca, dünya genelinde milyonlarca insan tarafından konuşulan ve öğrenilen bir dil. Almanya'nın yanı sıra Avusturya, İsviçre ve diğer birçok Avrupa ülkesinde de resmi dil olarak kullanılıyor. Bu nedenle, Almanca öğrenmek, birçok kişi için oldukça önemli bir hedef haline geliyor. Eğer siz de...