G gndbgt Çalışkan Üye 2 Şub 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, Telc B1 sınavının soruları yenilendi şeklinde bir şeyler duydum ama emin değilim. Bilgisi olan var mı? Özellikle telc B2 için 2025 başından beri çıkmışlardan farklı soru geldiğini duyan var mıdır? Teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar, Telc B1 sınavının soruları yenilendi şeklinde bir şeyler duydum ama emin değilim. Bilgisi olan var mı? Özellikle telc B2 için 2025 başından beri çıkmışlardan farklı soru geldiğini duyan var mıdır? Teşekkür ederim.
C Celebrimbor Aktif Üye Üye 6 Mar 2025 #2 B1 için bilmiyorum ama A2 için yenilendi. Bence bu değişim sadece 1 seviyede olmaz genel değiştirdiler galiba. Oyla 0 Downvote
B1 için bilmiyorum ama A2 için yenilendi. Bence bu değişim sadece 1 seviyede olmaz genel değiştirdiler galiba.
G gndbgt Çalışkan Üye 8 Mar 2025 #3 Celebrimbor' Alıntı: B1 için bilmiyorum ama A2 için yenilendi. Bence bu değişim sadece 1 seviyede olmaz genel değiştirdiler galiba. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler Oyla 0 Downvote
Celebrimbor' Alıntı: B1 için bilmiyorum ama A2 için yenilendi. Bence bu değişim sadece 1 seviyede olmaz genel değiştirdiler galiba. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler