Onlylesson Aktif Üye Üye 21 Kas 2023 #1 Merhaba arkadaşlar Ümraniye deutschmtsprngde telce girenlerin sonuçları kaç haftada açıklandı? Bana 8 hafta diyorlar
Merhaba arkadaşlar Ümraniye deutschmtsprngde telce girenlerin sonuçları kaç haftada açıklandı? Bana 8 hafta diyorlar
K kubrad. Aktif Üye Üye 5 Ara 2023 #2 Aynı yerde 3 hafta önce girdim henüz bekliyorum sizin açıklandı mı Oyla 0 Downvote
K kubrad. Aktif Üye Üye 12 Ara 2023 #3 Yarın 4 hafta doluyor henüz açıklanmadı Sınava girdikten sonra ya da açıklandıktan sonra kimse buralara uğramıyor sanırım Oyla 0 Downvote
Yarın 4 hafta doluyor henüz açıklanmadı Sınava girdikten sonra ya da açıklandıktan sonra kimse buralara uğramıyor sanırım
Onlylesson Aktif Üye Üye 19 Ara 2023 #4 kubrad.' Alıntı: Aynı yerde 3 hafta önce girdim henüz bekliyorum sizin açıklandı mı Genişletmek için tıkla ... Evet açıklandı hemen Oyla 0 Downvote
kubrad.' Alıntı: Aynı yerde 3 hafta önce girdim henüz bekliyorum sizin açıklandı mı Genişletmek için tıkla ... Evet açıklandı hemen
Onlylesson Aktif Üye Üye 19 Ara 2023 #5 kubrad.' Alıntı: Yarın 4 hafta doluyor henüz açıklanmadı Sınava girdikten sonra ya da açıklandıktan sonra kimse buralara uğramıyor sanırım Genişletmek için tıkla ... Açıklandı 2.5 haftada Oyla 0 Downvote
kubrad.' Alıntı: Yarın 4 hafta doluyor henüz açıklanmadı Sınava girdikten sonra ya da açıklandıktan sonra kimse buralara uğramıyor sanırım Genişletmek için tıkla ... Açıklandı 2.5 haftada
K kubrad. Aktif Üye Üye 22 Ocak 2024 #6 benim sonucum 8 haftada geldi, max açıklanma süresi de 8 hafta bu arada zaten. anladığım kadarıyla goethe daha kısa zamanda açıklanıyor Oyla 0 Downvote
benim sonucum 8 haftada geldi, max açıklanma süresi de 8 hafta bu arada zaten. anladığım kadarıyla goethe daha kısa zamanda açıklanıyor