B Begi Çalışkan Üye 28 Eki 2024 #1 6 Aralık günü İzmir Das Akademie de sınava girecek/girecekler var ise konuşma bölümü için partner arıyorum.
6 Aralık günü İzmir Das Akademie de sınava girecek/girecekler var ise konuşma bölümü için partner arıyorum.
K klncerhnn Çalışkan Üye 3 Kas 2024 #2 Begi' Alıntı: 6 Aralık günü İzmir Das Akademie de sınava girecek/girecekler var ise konuşma bölümü için partner arıyorum. Genişletmek için tıkla ... 6 Aralık tarihi için bende tarih aldım birlikte çalışabiliriz isterseniz
Begi' Alıntı: 6 Aralık günü İzmir Das Akademie de sınava girecek/girecekler var ise konuşma bölümü için partner arıyorum. Genişletmek için tıkla ... 6 Aralık tarihi için bende tarih aldım birlikte çalışabiliriz isterseniz
B Begi Çalışkan Üye 4 Kas 2024 #3 klncerhnn' Alıntı: 6 Aralık tarihi için bende tarih aldım birlikte çalışabiliriz isterseniz Genişletmek için tıkla ... Tabiki hocam özelden mesaj atmayı bulamadım heralde yok discord kullanıcı adım: siridyum Başka bir yerden çalışalım dersenizde gark etmez
klncerhnn' Alıntı: 6 Aralık tarihi için bende tarih aldım birlikte çalışabiliriz isterseniz Genişletmek için tıkla ... Tabiki hocam özelden mesaj atmayı bulamadım heralde yok discord kullanıcı adım: siridyum Başka bir yerden çalışalım dersenizde gark etmez
B Begi Çalışkan Üye 4 Kas 2024 #4 klncerhnn' Alıntı: 6 Aralık tarihi için bende tarih aldım birlikte çalışabiliriz isterseniz Genişletmek için tıkla ... Tabiki hocam özelden mesaj atmayı bulamadım heralde yok discord kullanıcı adım: siridyum Başka bir yerden çalışalım dersenizde gark etmez
klncerhnn' Alıntı: 6 Aralık tarihi için bende tarih aldım birlikte çalışabiliriz isterseniz Genişletmek için tıkla ... Tabiki hocam özelden mesaj atmayı bulamadım heralde yok discord kullanıcı adım: siridyum Başka bir yerden çalışalım dersenizde gark etmez
K klncerhnn Çalışkan Üye 5 Kas 2024 #5 Begi' Alıntı: Tabiki hocam özelden mesaj atmayı bulamadım heralde yok discord kullanıcı adım: siridyum Başka bir yerden çalışalım dersenizde gark etmez Genişletmek için tıkla ... Dc kullanmıyorum ancak telegram kullanıcı adım ''klncerhnn'' buradan ulaşabilirsiniz
Begi' Alıntı: Tabiki hocam özelden mesaj atmayı bulamadım heralde yok discord kullanıcı adım: siridyum Başka bir yerden çalışalım dersenizde gark etmez Genişletmek için tıkla ... Dc kullanmıyorum ancak telegram kullanıcı adım ''klncerhnn'' buradan ulaşabilirsiniz