Taşkın Kurucu S-Vip Üye Çalışkan 30 Ocak 2023 #2 Discord kanalımız var ordan konuşma odası açıp üyelerle konuşabilirsiniz ama tam herkes kullanmaya başlamadığı için odalar aktif kullanılmıyor ne yazık ki Oyla 0 Downvote
Discord kanalımız var ordan konuşma odası açıp üyelerle konuşabilirsiniz ama tam herkes kullanmaya başlamadığı için odalar aktif kullanılmıyor ne yazık ki
K kimokimko Vip Üye Çalışkan 17 Şub 2023 #3 gencsude' Alıntı: forum üyelerine özel konuşma kulüpleri ayarlanabilir.. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum konuşma konuşmadıkça gelişmiyor ne yazık ki Oyla 0 Downvote
gencsude' Alıntı: forum üyelerine özel konuşma kulüpleri ayarlanabilir.. Genişletmek için tıkla ... katılıyorum konuşma konuşmadıkça gelişmiyor ne yazık ki
Yasin yldz Aktif Üye Üye 21 Şub 2023 #5 kimokimko' Alıntı: katılıyorum konuşma konuşmadıkça gelişmiyor ne yazık ki Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle Oyla 0 Downvote
kimokimko' Alıntı: katılıyorum konuşma konuşmadıkça gelişmiyor ne yazık ki Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle
D drawnos Aktif Üye Üye 25 Mar 2023 #7 Discord kanalı iyi oldu. Zamanla katılım arttıkça, konuşma partneri bulmak kolaylaşacaktır diye düşünüyorum. Oyla 0 Downvote
Discord kanalı iyi oldu. Zamanla katılım arttıkça, konuşma partneri bulmak kolaylaşacaktır diye düşünüyorum.