N nzgrid Çalışkan Üye Dün 14:52 da #1 Kullanıcı Adınız nzgrid Hallo! Merhabalar Almanca Dil Seviyeniz a2 ve b1 olmak istiyorum Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? kendim öğreniyorum evimde Kelime Öğrenme Tekniğiniz internet pdfler, youtube, yasemin hoca and unicoach kanalları Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz 8 aydır ilgileniyorum ama hem çalıştım bıraktım ondan şimdi b1 için full calısıcam Mesleğiniz nedir? öğrenciyim üniversitede Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? henüz gitmedim, essen düsünüyorum Öneri ve Tavsiyeler
Kullanıcı Adınız nzgrid Hallo! Merhabalar Almanca Dil Seviyeniz a2 ve b1 olmak istiyorum Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? kendim öğreniyorum evimde Kelime Öğrenme Tekniğiniz internet pdfler, youtube, yasemin hoca and unicoach kanalları Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz 8 aydır ilgileniyorum ama hem çalıştım bıraktım ondan şimdi b1 için full calısıcam Mesleğiniz nedir? öğrenciyim üniversitede Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? henüz gitmedim, essen düsünüyorum Öneri ve Tavsiyeler