Genel Ben Mia. Benim Almanya Sürecim

Üst konunun geneli ile alakalı konu açarken kullanılır

Mia

Çalışkan
Üye

Kullanıcı Adınız Mia

Hallo,schönen guten tag

Almanca Dil Seviyeniz Şimdi ki dil seviyyem A2 ve ben tabii ki daha iyisini istediğim için C1 olmak istiyorum.

Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? Henüz öğrenme aşamasindayim ve hem kursa gidiyorum hem kendi kendime öğreniyorum ve ayni zamanda sprachepartner ile konuşuyorum.

Kelime Öğrenme Tekniğiniz Bu benim kendi keşf etdiğim bir yol, İlk kisimda hep yeni fiileri öğreniyorum, daha sonra isimler ve daha sonra sıfatlar aşamasiyla gidiyor.

Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz 2.5 aydir almanca öğreniyorum

Mesleğiniz nedir? Henüz tıp öğrencisiyim, gelecekdeki mesleğim ise invaziv- radioloji olucak, yani çok istiyiorum.

Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? Hayir henüz denklik sürecine girmedim, eğer bir gün alırsam yeniden diğer insanlar için düşüncelerimi seve seve paylaşirim.

Öneri ve Tavsiyeler Dil öğrenmekden korkmayin, hepimiz kendi ana dilimizi öğrenme yetisine sahibsek, diğer dilleride bir süre ile öğrene biliriz. Bunun için sabıra ve azme ihtiyacimiz var.