M Melik Bahadır Çalışkan Üye Cumartesi saat 13:41'de #1 Kullanıcı Adınız Melik Bahadır Merhabalar efendim Almanca Dil Seviyeniz B1-B2 Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? Kendi imkanlarımla online aplikasyonlar üzerinden Kelime Öğrenme Tekniğiniz Farklı zamanlarda çok tekrar Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz 1.5 yıldır Mesleğiniz nedir? Sağlık memuru Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? Evet denklik aldım,Nrw eyaletinden yaklaşık 8 ay sürdü Öneri ve Tavsiyeler Vazgeçmeyin,olumsuz düşüncelere kulak asmayın
Kullanıcı Adınız Melik Bahadır Merhabalar efendim Almanca Dil Seviyeniz B1-B2 Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? Kendi imkanlarımla online aplikasyonlar üzerinden Kelime Öğrenme Tekniğiniz Farklı zamanlarda çok tekrar Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz 1.5 yıldır Mesleğiniz nedir? Sağlık memuru Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? Evet denklik aldım,Nrw eyaletinden yaklaşık 8 ay sürdü Öneri ve Tavsiyeler Vazgeçmeyin,olumsuz düşüncelere kulak asmayın