hllzdkc Çalışkan Üye Pazar saat 16:20'de #1 Kullanıcı Adınız hllzdkc Moin Almanca Dil Seviyeniz a2 Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? youtube. halk eğitim kursları ve Almanyadaki geçirdiğim zaman Kelime Öğrenme Tekniğiniz özel birşeyim yok. Yazınca daha etkili olabiliyor Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz 1.5 senedi ilgileniyorum. Toplam 3 ay tam zamanlı çalışmış olabilirim. Mesleğiniz nedir? İşletme Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? anabin Öneri ve Tavsiyeler akkusativ çok DeRiN koNu; Dativ ise MeRyeMiN konusu
Kullanıcı Adınız hllzdkc Moin Almanca Dil Seviyeniz a2 Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? youtube. halk eğitim kursları ve Almanyadaki geçirdiğim zaman Kelime Öğrenme Tekniğiniz özel birşeyim yok. Yazınca daha etkili olabiliyor Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz 1.5 senedi ilgileniyorum. Toplam 3 ay tam zamanlı çalışmış olabilirim. Mesleğiniz nedir? İşletme Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? anabin Öneri ve Tavsiyeler akkusativ çok DeRiN koNu; Dativ ise MeRyeMiN konusu