gizemsu Çalışkan Üye Dün 14:49 da #1 Kullanıcı Adınız gizemsu Herkese merhaba Almanca Dil Seviyeniz B1 Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? online kurs, podcast ve dizilerden Kelime Öğrenme Tekniğiniz kelime defteri tutuyorum ve başlangıçta wordbit çok faydalıydı Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz 1,5/2 sene ama ara verdiğim de oldu. Mesleğiniz nedir? diş hekimi/ zahnarzt Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? henüz almadım, Niedersachsen veya Bremenden başvuru yapmayı planlıyorum. Öneri ve Tavsiyeler sürecin tadına varın
Kullanıcı Adınız gizemsu Herkese merhaba Almanca Dil Seviyeniz B1 Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? online kurs, podcast ve dizilerden Kelime Öğrenme Tekniğiniz kelime defteri tutuyorum ve başlangıçta wordbit çok faydalıydı Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz 1,5/2 sene ama ara verdiğim de oldu. Mesleğiniz nedir? diş hekimi/ zahnarzt Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? henüz almadım, Niedersachsen veya Bremenden başvuru yapmayı planlıyorum. Öneri ve Tavsiyeler sürecin tadına varın