A asllglr Çalışkan Üye Dün 07:00 da #1 Kullanıcı Adınız asllglr Hallo Damen und Herren Almanca Dil Seviyeniz B1 Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? Kendim ve online platformlardan Kelime Öğrenme Tekniğiniz Ben ilk defa öğrendiğim herşeyi yazarak ezberleyen hafızasında tutabilen biriyim bu sebeple herşeyi yazarak ezberliyorum Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz yaklaşık 6 aydır almanca öğreniyorum Mesleğiniz nedir? Makine Mühendisi Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? Henüz denklik almadım,B1 sınavına gireceğim sonrasında denklik işlemlerine başlayacağım. Öneri ve Tavsiyeler
Kullanıcı Adınız asllglr Hallo Damen und Herren Almanca Dil Seviyeniz B1 Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? Kendim ve online platformlardan Kelime Öğrenme Tekniğiniz Ben ilk defa öğrendiğim herşeyi yazarak ezberleyen hafızasında tutabilen biriyim bu sebeple herşeyi yazarak ezberliyorum Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz yaklaşık 6 aydır almanca öğreniyorum Mesleğiniz nedir? Makine Mühendisi Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? Henüz denklik almadım,B1 sınavına gireceğim sonrasında denklik işlemlerine başlayacağım. Öneri ve Tavsiyeler