A alliona Çalışkan Üye Dün 16:06 da #1 Kullanıcı Adınız alliona Merhaba Almanca Dil Seviyeniz B1-B2 Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? Lisede öğrendim ve 2 sene önce Almanya'ya taşındığımda ilerletmeye başladım. Kelime Öğrenme Tekniğiniz Günlük hayatta konuşarak Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz 2 yıldır Mesleğiniz nedir? Anaokulu öğretmeni Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? Baden-Württemberg'de Erzieherin denkliği alma sürecindeyim. Staj yapıyorum. Öneri ve Tavsiyeler Okuma ve dinleme yapmak
Kullanıcı Adınız alliona Merhaba Almanca Dil Seviyeniz B1-B2 Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? Lisede öğrendim ve 2 sene önce Almanya'ya taşındığımda ilerletmeye başladım. Kelime Öğrenme Tekniğiniz Günlük hayatta konuşarak Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz 2 yıldır Mesleğiniz nedir? Anaokulu öğretmeni Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? Baden-Württemberg'de Erzieherin denkliği alma sürecindeyim. Staj yapıyorum. Öneri ve Tavsiyeler Okuma ve dinleme yapmak